Galletas de reno para gorzamos este Nadal super fáciles e saudábeis!! Tamén vos deixo a alternativa #vegana nos ingredientes.
Ingredientes para 8 -10 galletas.
🍪 2 culleradas de endulzante: panela, azucre ou pasta de dátiles
🍪 40 g de manteiga ou 3 culleradas de aceite de coco
🍪 130 g de avea moída ou fariña de trigo
🍪 ½ culleriña de lévedo en po
🍪 4 culleradas de leite ou bebida vexetal
🍪 chocolate e lacasitos para decorar
Preparación:
- Mesturamos todos os ingredientes nun procesador para facer a masa.
- Estiramos a masa cun rolo e dámoslle forma cun molde redondo.
- Enfornamos a 180 ºC uns 10-15 min, dependendo do forno, ou até que fiquen douradas.
- Para decorar, derretemos o chocolate ao baño maría e debuxamos un reno coa axuda dunha xiringa de repostaría.
IMPORTANTE: gárdaas nun recipiente hermético para que se conserven ben.