Estes días que morremos de calor, que mellor que refrescarnos cuns polos! Por iso, en colaboración con Deleite creamos esta deliciosa receita para todas vós.
📝 Ingredientes:
🔸 250 ml de Deleite
🔸 50 ml de auga
🔸 1/2 culleriña de té matcha
🔸 Unha culleriña de azucre (opcional)
👉 Preparación:
1. Poñemos a auga ao lume e antes de que rompa a ferver retirámola. Engadimos a auga nunha cunca e engadimos o té matcha. Remexemos ben até que se dilúa.
2. Mentres, poñemos o leite ao lume e retirámolo antes de que ferva. A seguir, vertemos o leite na cunca do té xunto ao azucre (de querermos botalo, é opcional) e remexemos. Cando estea todo integrado, deixamos que arrefríe un pouco antes deencher os moldes de xeado.
3. Metemos os moldes no conxelador unhas 3-4 horas e listo.
🍊 Se fas esta receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa !!